SoMe - stærk kundekontakt

SoMe (Sociale Medier) er hurtigt vokset til at blive omdrejningspunktet for moderne kommunikation. Selv BtB virksomheder, som tidligere mente, at sociale medier kun var relevant for BtC virksomheder, har måtte revurdere deres holdning. I dag kan du efter vores mening IKKE komme udenom de sociale medier.

Den store styrke er, at du kommer tættere på dine kunder. Du får en direkte kommunikation, hvor du har mulighed for at lytte og reagere lynhurtigt.

Håndterer du kommunikationen godt, styrkes dit brand og relationerne til kunderne bliver endnu tættere. Men du er også mere sårbar som virksomhed, da potentiel kritik af din virksomhed pludselig bliver meget synlig.

Hvordan håndterer du de Sociale Medier - og hvilke medier skal du bruge i din kommunikation? Det kræver lidt omtanke og en god plan, så det hele ikke ender i gode intentioner, som alligevel ikke blev til noget. 

Vi hjælper dig i gang og giver dig ideer til, hvordan din virksomhed eller organisation udnytter det store potentiale, der ligger i aktiv anvendelse af sociale medier.

Vi kan også tilbyde at drive dine sociale medier til en fast månedlig pris. Fernel & Co. | Gormsgade 2, 1. th., 7100 Vejle | Tel: 29285958 | mic@fernel.dk 
CVR: 35316698